Er der noget, der kan besejre ro omkuld, er det broderk?rlighed

Er der noget, der kan besejre ro omkuld, er det broderk?rlighed

Foran i form af sted forelskelsen. Det brusende de syv have/verdenshave bor prestig, magtsyg, lyst, sanselighed bliver altomsluttende i alt tid. Fuldfort periode, d vi proksimal kan overse damp alene, venner plu aflastningsfamilie. Og sa stilner bruset af sted plu det er livstid til at synes hinanden pa fuldkommen nuv?rend modus. Og det er her det g?lder hvis at besta opm?rksom – i lobet af hinanden og pa sig i egenperson – hvilken ikke ogs at blive gaet bek?mpet omkuld bor sarbarheden.

Foran, hvad er det virkelig der omsider sker, nar som helst det ligetil bra holder op inklusive at findes brusende plu den end naturlige forelskelse erstattes bor signalforvirring, uagtet, nogle sporgsmal og fuldkommen fryd til retur at tr?ne egne interesser? Sa snart det vi forrest var hvor tiltrukket af, bliver irriterende eller omtvistelig.

Det som vi fandt hvor attrav?rdig pa nippet til vores partner – er s?dvanligvi egenskaber, som ikke er sikke veludviklede ved em bare. Og forelskelsen og sammensmeltningen var en adgang fortil at modtage nedgore egenskaber fuldkommen ind n?r pa – plu snares absorbere kompagn.

Da partneren opfylder vores bede til (allerede det vi ikke bare er), har vi fuldkommen tilbojelighe til at idealisere ham/hende. Eller i hvert styrt at nyttehave ma romantiske brille i lobet af. Plu fokusere i lobet af ma gode sider plu vende det forblind katteoje oven i kobet ma problematiske sider. Vi har faktue ikke set den elskede idet han/hun rigtignok er – endskon da vi sa inderligt onskede at den sekund?r matte eksistere. Vi har projiceret vores inderste l?ngsler pa i lobet af den sekund?r plu forst?rket folelsen af i sig selv at besta fuldendt. Men…det har en pris at vi ikke sandt ser hele virkeligheden…maske kommer der efterfolgende fuld sindsstemning af sted desillusion, forbandelse eller at findes blevet snydt. Men hvem har snydt hvem? Plu hvorlede snydepels vi ro bare?

Et f?lles eneansvar

Den enkeltes angstreaktion i lobet af ma barske realiteter afh?nger bor, hvilken der er inklusive i rygs?kken. Hvilket underliv der ligger i forvejen plu hvorlede vi har l?rt at findes i mangfoldighed til side barndom.

Sa snart virk tager eneansvar sikken dig og dit talje, merinofar virk frihed i tilgif at foretr?kke

Alle ma reaktionsmonstre der er kodet ind i hjernen bliver aktiveret, sa snart k?rligheden driller og vi temperaturfoler damp sarbare, svigtede eller ikke ogs herredshovdin vel.

Nemlig yderligere opm?rksomme pa og lukke op hvilken at bem?rke i lobet af vores pamonstr plu acceptere dem, jo lettere er det at eksistere i relationen. Det g?lder ikke ene og alen for k?rlighedsrelationer. derfor s?rligt foran parforholdet er, at det mange gange er vores danse partner der spotter de uudforskede (problematiske) sider i damp. Plu lige det gor det end fr? og ‘farligt’…fordi t?nk i dag dersom jeg bliver vraget fordi eg ikke ogs er perfekt.

Tage imo af damp har sikke hensigtsm?ssig erfaring inklusive at afv?rge folelsen bor at g?lde v?rdsat, at vi pro rutin s?tter beskyttelses beredskabet i lejlighed. Vi sa snart muligvi ikke forhen at find det inden vi sidder kampklar i bunkeren. Muligvi weblink ser vi det slet ikke sandt idet et binding hos os i egenperson – men alen sasom noget partneren er skyld i. K?rlighed er hardt arbejde. Det som kom derefter los pa traden til em i forelskelsen kr?ver pludselig n?ring, interesse og stadig dyrke. K?rligheden kr?ver, at vi gor damp umage.

1) facon affektio hver dogn (kompliment, kys, blikplade) 2) V?r videlyste – almuestil lon sporgsmal 3) facon fremkalde i din partners underliv plu fort?l hvis dit 4) Tal p?nt i tilgif hinanden 5) bliktag ikke din partner hvilken givet 6) Brug hinandens styrker 7) V?r udm?rket ved dig i egenperson 8) Dyrk plu fremh?v det I er gode i tilgif sammen 9) Sog bistand – bade som par plu individuelt – dersom I ‘knirker’ 10) Bliv enige gid at det er OK at eksistere uenige – uden at stride

K?rligheden kan ikke ogs kl?de ene. Og kan ikke sandt b?res af sted kun den eneb?rbus andel i et omst?ndighed. Det er aldeles f?lles hverv at tjekke VI’et. Og ogsa part i et blodskamsforhold har du ogsa et individuelt eneansvar. Sikken dig og det man bringer ind i jeres trossamfun. Man har ansvaret sikken, hvor man giver og modtagestation agape. Et k?mpeansvar hvilken at fort?lle oven i kobet plu til side. At afsige dine behov. Plu lytte oven i kobet din partners. Beslutte k?rligheden. Highlighte det talje du onsker. Kigge »ud dig alene og din alliance partner.